ALEGEM TAVA DE COPT PENTRU AFACERI IN PATISERIE SI PANIFICATIE

ALEGEM TAVA  DE COPT PENTRU AFACERI IN PATISERIE SI PANIFICATIE
 Fie ca este vorba despre o afacere in franciza sau de un business independent, un pas important la deschiderea unei patiserii este si achizitionarea tavilor de copt. Confortabile, durabile si igienice,usor de curatat, tavile noastre de copt SOING nu se vor deforma la temperaturi ridicate si vor avea o conductibilitate termica perfecta. 


Tava de copt din aluminiu 


  





Un instrument indispensabil pentru fiecare brutarie! 
Tavile noastre coc produsele uniform.
Tava de copt Soing Aluminiu
Fabricate din aluminiu anodizat - asigura o distributie uniforma si eficienta a caldurii, este de doua ori mai puternica decat otelul inoxidabil, foarte durabila. Acest lucru le face si  mai sigure, deoarece particulele de metal nu patrund in alimente. 
Tava Patiserie Soing Aluminiu


                                              





Tava de copt antiaderenta din aluminiu








Tavile de copt au un strat de teflon de standard international. Tehnologia antiaderenta teflonata este rezistenta la zgarieturi si la caldura directa,economiseste in afacerea de patisserie si panificatie!
Tava de copt Soing Aluminiu Antiaderenta
Tavile de copt nu trebuie unse, reducand astfel consumul de grasimi sau ulei. Produsele de copt se desprind perfect de pe tava de copt si nu se ard, iar tava practic nu necesita curatare dupa gatire.
Tava de copt Soing Aluminiu Antiaderenta




Tava de copt din aluminiu perforata




Tava perforata permite o gatire omogena a prajiturilor,mareste convectia aerului si reduce timpul de gatire a produselor la copt. 
Tava de copt Soing Aluminiu Perforata
Datorita circulatiei suplimentare a aerului, produsele de copt sunt mai crocante si deosebit de gustoase.
Tava Patiserie Soing Aluminiu Perforata




Tava de copt din aluminiu perforata si strat antiaderent



Fabricat din aluminiu de inalta calitate. Dispune de un strat de teflon antiaderent si corp din aluminiu perforat ajuta la optimizarea distributiei caldurii si imbunatateste circulatia aerului pentru rezultate uniforme la gatit iar aurile mici permit aerului sa circule mai bine in cuptor asa in cit excesul de umiditate sa poata iesi.
Tava de copt Soing Aluminiu Perforata Antiaderenta
Datorita stratului antiaderent 100 % sigur, preparatele pot fi indepartate foarte usor iar curatarea tavii se efectueaza rapid si fara prea mult efort.
Tava Patiserie Soing Aluminiu Perforata Antiaderenta








 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!